Ga naar de inhoud
Home » Over Wilfried

Over Wilfried

Dries Sales Support is opgericht door Wilfried Dries. Een sales professional met meer dan 25 jaar ervaring. Hij leerde het vak met vallen en opstaan.

“In het begin was het vooral vallen. Tot ik de saleskunsten van een toenmalige ervaren collega begon af te kijken. Wat een acquisitietalent! Hij kwam overal binnen en troefde alle concurrenten af. Ik dacht dat ik dat zelf nooit zou kunnen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus ik probeerde het wel. En met succes! Ik ontdekte dat je acquireren kunt leren en kreeg er steeds meer succes en plezier in. Op basis van mijn ervaringen ontwikkelde ik een methode om ook anderen te helpen dit fantastische vak onder de knie te krijgen. Zo is Dries Sales Support ontstaan.”
Wilfried Dries

De methode van Driesss is gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Wilfried maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken, zoals VVV (Verkennen, Vertrouwen, Verleiden), RAFT (Research, Approach, First contact, Trust) en de DISC persoonlijkheidsprofielen. Hij stelde hiermee de optimale mix samen van kennis en competenties voor iedereen die wil leren acquireren.

“Wat ik heb geleerd en ervaren, wil ik anderen nu bijbrengen. Ik neem angsten, onzekerheden en teleurstellingen weg en breng er zelfvertrouwen, plezier en succes voor terug. Het is zo gaaf om te zien dat het keer op keer werkt. Hier krijg ik nooit genoeg van.”

Over Driesss - Maak kennis met Wilfried Dries

Reviews

Raymond R. Courbois – Business Development Manager at WEMOLDGroup

Companies undergo multiple transformations with the intent to strengthen their future positions. The challenge lay in defining the right path forward and securing the buy-in from those involved in the execution. Coolrec undergo a transition that will eventually make them stronger in the B2B market. Wilfried has been instrumental in defining the options and has… Lees verder »Raymond R. Courbois – Business Development Manager at WEMOLDGroup

Andre Gierke Effizienter und konformer Marktzugang für Elektrogeräte, Batterien und Verpackungen

Wilfried was my first contact at Coolrec within an unique and complex project for one of our clients. Facing some challenges, our co-operation was build on trust, fairness and transparency. On the highest professional level, Wilfried is focussing on solutions, growth and long-term co-operation. Besides, he is good guy. In a nutshell: it was a… Lees verder »Andre Gierke Effizienter und konformer Marktzugang für Elektrogeräte, Batterien und Verpackungen

Ferry Samuels, eigenaar Eco-Point

Wilfried kijkt niet alleen naar korte termijn doelen. Hij onderzoekt, concludeert en geeft ideeën voor de toekomst om zo een goede binding met onze klanten te blijven houden.