Ga naar de inhoud
Home » Sales trainingen

Sales trainingen

Je houdt van klanten. Maar koude acquisitie? Brrr! Die eeuwige zoektocht naar de juiste contactpersoon, de desinteresse en de afwijzingen. Je ziet er als een berg tegenop. Goed nieuws: het hoeft niet zo te gaan. Acquisitie kan heel leuk en succesvol zijn. Je moet alleen even weten hoe het werkt. Dat leer je tijdens de sales trainingen van Dries Sales Support.

Online sales training

Leer op een heel laagdrempelige manier de meest belangrijke tips en tricks over koude acquisitie. Tijdens deze online sales training leer je o.a. over structuur, de weg naar de juiste contactpersoon, verschillende gesprekstechnieken en het voorkomen of trotseren van weerstanden.

Sales trainingen op locatie

Ontdek samen met collega’s of een samengestelde groep cursisten de kneepjes van het acquisitie-vak. Dries Sales Support geeft in house sales trainingen én sales trainingen op inschrijving. Meld jouw team/bedrijf aan of schrijf je individueel in. Er gaat hoe dan ook een acquisitiewereld voor je open!

1 op 1 sales coaching

Je kent de kneepjes van het sales-vak. Nu de uitvoering nog. Hier kun je wel wat 1 op 1 coaching bij gebruiken. Iemand die helpt structuur aan te brengen in je acquisitie. Die je feedback geeft en aanvullende tips geeft. Kortom: iemand die jou naar meer succes en plezier in acquisitie begeleidt.

Online sales training

De online sales training van Dries Sales Support is gericht op kennis, techniek én plezier.
Want koude acquisitie kan ontzettend leuk zijn, als je maar weet hoe het werkt.

Tijdens deze online sales training ontdek je dat er allerlei slimme trucs zijn om

 • de juiste persoon aan de lijn te krijgen
 • de interesse van de ander te krijgen
 • jouw communicatiestijl aan te passen aan de ander
 • weerstanden te voorkomen of kenteren

Je leert ook over

 • hoe je acquisitie gestructureerd aanpakt
 • de inzet van social media als acquisitietool
 • de toegevoegde waarde die jij voor de ander hebt

Na deze online sales training haal je meer omzet uit nieuwe klanten én meer plezier uit je werk. Je weet bovendien hoe je de extra marktinformatie die je opdoet, kunt inzetten voor een optimale salesfunnel.

Dus waar wacht je nog op? Zet de stap naar meer succes en plezier.

Salestrainingen op locatie

Dries Sales Support organiseert zowel maatwerk sales trainingen bij jouw bedrijf als standaard sales trainingen op inschrijving.
In beide gevallen leer je als deelnemer alles over

 • gesprekstechnieken
 • structuur aanbrengen in je acquisitie
 • de juiste weg naar de juiste contactpersoon te bewandelen
 • weerstanden om te buigen naar interesse
 • en vooral veel succes en plezier halen uit koude acquisitie

In house sales trainingen

Haal alles uit jouw salesteam. Nodig Dries Sales Support uit bij jou op het bedrijf. Wat wil je bereiken? Meer omzet uit nieuwe klanten, betere onderhandelingskwaliteiten van je salesmedewerkers, effectievere klachtenbehandeling? Dries Sales Support stelt een maatwerk sales training samen met specifieke klantcasussen voor jullie bedrijf.

De voordelen van de in house sales training van Dries Sales Support

 1. Als team leer je de belangrijkste kneepjes van het sales-vak én oefen je deze samen met jouw collega’s
 2. Juist door de herkenbare casussen en de gezamenlijke training, pas je het geleerde makkelijk toe in de dagelijkse praktijk
 3. Het is leuk om hier als team gezamenlijk mee aan de slag te gaan en elkaar te prikkelen en motiveren  

Wil jij jouw salesteam naar een hoger niveau tillen? Boek een in house sales training van Dries Sales Support.

Wil jij voor eens en voor altijd met meer succes en plezier aan de slag met koude acquisitie? Meld je dan aan voor één van de sales trainingen op inschrijving.

1 op 1 sales coaching

Sales is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Het lukt je alleen nog niet om hier de juiste prioriteit en/of invulling aan te geven. Koude acquisitie, gesprekstechnieken en customer journey modellen. Je kent ze, maar nu komt het aan op de toepassing ervan in jouw dagelijkse praktijk. Ik help je daarbij.

Deze coaching is met name gericht op:

 • Inside sales
 • Customer service
 • accountmanagement
 • helpdesk/klachten behandeling

Wilfried is:

 • Jouw wegwijzer in dagelijkse sales
 • Degene die je waardevolle feedback geeft
 • Jouw stok achter de deur
 • Jouw ticket naar meer succes en plezier in sales

Kun jij wel wat tips, tricks en een duwtje in de rug gebruiken? Laat je coachen door Wilfried.

Reviews

Roberto Van Den Kieboom – Owner TA-POindustries

De acquisitietraining van Dries sales support is precies waar we naar op zoek waren. Hoe kom ik aan tafel bij de beslissingsnemer en hoe ga ik om met weerstanden. Sterker nog, hoe voorkom ik weerstand. De kennis wordt doorlopend getoetst met praktische voorbeelden uit onze branche waardoor het echt beklijft. Het coaching traject zorgt voor… Lees verder »Roberto Van Den Kieboom – Owner TA-POindustries

Jeroen (A.J.) Put – C.E.O., initiatiefnemer, eigenaar Cirkellab

Vanuit Cirkellab ken ik Wilfried Dries (Dries Sales Support) nu inmiddels enkele jaren. Eerst hebben wij een acquisitietraining gevolgd. Dit heeft ons meer inzicht gegeven in het belang van een goede structuur, gecombineerd met de juiste aanpak/toon. Omdat de training laagdrempelig en praktisch is ingesteld, heeft het zeker ook bijgedragen aan meer ‘lol in sales’… Lees verder »Jeroen (A.J.) Put – C.E.O., initiatiefnemer, eigenaar Cirkellab

Sonja van Poortvliet, tekstbureau the Write Partner

Acquisitie vind ik lastig. Wie benader je, en vooral, hoe doe je dat het beste? Tijdens de workshop ‘acquisitie’ legde Wilfried de psychologie achter de klant uit. Verrassend vond ik zijn input over hoe je je goed voorbereidt op een acquisitiegesprek. Hele praktische dingen die duidelijk effect hebben in mijn acquisitiegesprekken.