Dries Sales Support is het bedrijf van Wilfried Dries, specialist in sales en acquisitie.

Waarom Dries Sales Support?
Oprechtheid en een gevoel van vertrouwen bij het eerste contactmoment, daar kunt u op rekenen als u mij inschakelt. Als externe partij kan ik hier volledig op focussen terwijl uw medewerkers zich gewoon blijven richten op hun primaire taken.

Tijdelijk verlengstuk van uw organisatie
Mijn ruime ervaring in het opzetten, begeleiden en opvolgen van salesgerelateerde projecten binnen grotere organisaties zet ik graag bij uw bedrijf in. U bent verzekerd van resultaat terwijl uw werknemers kunnen blijven focussen op hun werkzaamheden.

Willem Sterkenburg, directeur EcoSmart

“Dries Sales Support heeft drie campagnes voor ons uitgevoerd. Hij belde geselecteerde bedrijven om te achterhalen wie de beslissers zijn. Dit is nu helder. En ook in welke fase van hun aankoopproces zij zich bevinden. Een andere campagne was gericht op het maken van afspraken. Ook met dit meer inhoudelijke project kon Wilfried prima uit de voeten.”

Coaching in acquisitie
Wilt u uw team weer op scherp stellen in hun acquisitietaken? Ik kan hen hierin begeleiden zodat acquisitie weer leuk wordt en tot betere (omzet)resultaten leidt.

Een kwestie van vertrouwen
In het verleden heb ik veel energie gestoken in het opbouwen van relaties met elektronicagerelateerde OEM’ers met als resultaat langlopende contracten met marktleidende bedrijven uit de branches telecom, powersupply, huishoudelijke apparatuur, food en healthcare.
Maar ook in andere dienstverbanden resulteerde mijn basis van wederzijds vertrouwen in langdurige relaties. Dit maakt dat ik nu voor prachtige bedrijven een tijdelijk verlengstuk mag zijn in hun organisatie. Bent u de volgende?

referenties

Over Wilfried Dries
Ik ben geboren in 1966, getrouwd en trotse vader van twee zonen. Naast mijn gezin en werk vind ik sport dé vorm van ontspannende inspanning.
Dit tesamen vormt mijn basis en geeft me de juiste energie voor een positieve drive.

Wilfried Dries