Wilt u gekwalificeerde acquisitieafspraken in uw agenda?

U weet dat u tijdig en proactief op zoek moet gaan naar potentiële klanten om uw orderportefeuille gevuld te houden. Maar hoe pak je dat aan, zo’n eerste contactmoment? Hoe zorg je ervoor dat afwijzingen uitnodigingen worden voor een eerste persoonlijk gesprek?

Kies voor een professionele aanpak

Het moment verkrijgen om uw boodschap voor te leggen kost tijd en doorzettingsvermogen.
De  “andere kant van de lijn” heeft feilloos in de gaten of de toenadering oprecht is of een knap in elkaar gezette poging om de eerste seconden van het gesprek door te komen.
Terwijl het eerste contactmoment met uw potentiële klant dé gelegenheid is tot persoonlijke introductie van uw bedrijf en juist daarom een professionele aanpak vereist.

Koude acquisitie met een warme benadering

Dries Sales Support brengt uw bedrijf en uw propositie op een warme manier onder de aandacht en genereert direct een contactmoment.
Ik zorg ervoor dat alle leads zijn benaderd met een afgerond gesprek en uw database is opgeschoond.
Maar we formuleren ook samen met u doelstellingen die u nieuwe klanten gaat opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk gesprek met de beslissingsnemer van het bedrijf waar u zaken mee wilt gaan doen. Daarnaast inventariseer ik latente behoeften, marktinformatie en mogelijkheden voor uw bedrijf in de toekomst.
Een gedeelte van de benaderde leads blijken prospects in de tijd te zijn en opvolging gebeurt als lauwe acquisitie.


ik wil contact  of bel 085-0220888

Acquisiteur Dries
Kies voor een professionele aanpak!