Maak werk van uw acquisitie!

Werkelijk weten waar uw leads behoefte aan hebben, is niet eenvoudig. Het vraagt om aandacht, interesse en geduld. Om doorzettingsvermogen als gesprekken stroef en afwijzend verlopen en niet tot positieve resultaten leiden.

Haak in op de beslissingsmomenten van uw klant
Het is essentieel om in gesprek te blijven zodat u weet in welke fase van beslissen uw potentiële klanten zich bevinden en hoe u hen op dat moment van dienst kunt zijn. Hoe bereikt u dit?

Acquisiteur Dries

Campagnes met resultaat
Dries Sales Support verzorgt uw acquisitiecampagne. Elke campagne is maatwerk en wordt onderbouwd door een campagnedocument met heldere verwachtingen. Samen bepalen we de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen. U ontvangt dagelijks een overzichtelijke rapportage zodat u de voortgang van de werkzaamheden goed kunt volgen.
U komt niet voor verrassingen te staan!


Willem Sterkenburg, directeur EcoSmart:
“Dries Sales Support heeft drie campagnes voor ons uitgevoerd. Hij belde geselecteerde bedrijven om te achterhalen wie de beslissers zijn. Dit is nu helder. En ook in welke fase van hun aankoopproces zij zich bevinden. Een andere campagne was gericht op het maken van afspraken. Ook met dit meer inhoudelijke project kon Wilfried prima uit de voeten.”

ik wil contact  of bel 085-0220888