Home » Acquisitie uitbesteden aan Dries Sales Support

Acquisitie uitbesteden aan Dries Sales Support

In jouw organisatie gaat veel tijd verloren met leadgeneratie. Teveel tijd. Je hebt steengoede verkopers/accountmanagers in dienst, daar ligt het niet aan. Maar hun energie gaat voor een te groot deel verloren aan koude acquisitie. Je kunt je acquisitie uitbesteden.

Acquisitie is een vak apart. Het vergt kennis, ervaring en specifieke gesprekstechnieken om

  1. de juiste contactpersoon binnen een organisatie te spreken te krijgen en
  2. diens interesse te wekken.

Driesss is een professioneel leadgenerator met meer dan 25 jaar sales ervaring op de teller. Met Driesss als jouw acquisitieprofessional verzeker je jezelf van

  • Waardevolle contactpersonen
  • Warme leads
  • Een topstart van jouw campagne

Zorg dat jouw accountmanagers zich kunnen focussen op het opbouwen van de klantrelatie en het afsluiten van opdrachten. Ga de koude acquisitie uitbesteden aan een professional. Laat de leadgeneratie over aan Driesss.

Acquisitie uitbesteden aan Dries Sales Support

Reviews

Henk Krols – Adviseur BMD Advies Zuid-Nederland en AXXIA duurzaam ondernemen

Wilfried is een goede aanvulling in onze zoektocht naar nieuwe klanten. Op een enthousiaste wijze weet hij de eerste contacten te leggen op weg naar een duurzame relatie. Zo is hij langzamerhand een parttime BMD collega geworden.

Willem Sterkenburg, directeur EcoSmart

Dries Sales Support heeft drie campagnes voor ons uitgevoerd. Hij belde geselecteerde bedrijven om te achterhalen wie de beslissers zijn. Dit is nu helder. En ook in welke fase van hun aankoopproces zij zich bevinden. Een andere campagne was gericht op het maken van afspraken. Ook met dit meer inhoudelijke project kon Wilfried prima uit… Lees verder »Willem Sterkenburg, directeur EcoSmart